2024. June 13. Thursday

Köszöntő

dr. Sámuel Emese

Kedves Látogató!

Munkatársaink nevében is köszöntjük Önt a Tatabánya Erőmű Kft. honlapján. Nagy örömöt jelent számunkra, hogy társaságunk tevékenysége felkeltette érdeklődését.

Az erőmű életében jelentős változást hozott a 2010-es esztendő. Megvalósult Tatabánya város régi óhaja, sikeres egyeztetések és tárgyalások után az Önkormányzat ötvenegy, a szakmai befektető ELMIB csoport negyvenkilenc százalékos tulajdonrészesedést vásárolt az MVM Zrt-től.

Ezzel a lépéssel mintegy 24000 lakás fűtés és meleg víz ellátásának teljes körű kiszolgálását vette saját kezébe a város. Célunk és szándékunk ezzel a döntéssel természetesen nem változott: a jelenlegi nehéz piaci és gazdasági körülmények között is – tőlünk telhetően felkészülve minden normál és váratlan eseményre – zökkenőmentesen kiszolgáljuk a város igényeit.

Társaságunk mindig szem előtt tartotta a környezet megóvását, tudatosan alakított minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszerünk működtetésével ehhez próbálunk hozzájárulni.

Az erőműben dolgozó munkatársaink nagy része maga is a város lakója. Úgy gondoljuk, hogy a vállalatoknak – felelős vállalkozásként - egyre nagyobb szerepük van a társadalmi felelősségvállalásban. Felelős vállalkozásként meg kell kötnünk saját társadalmi szerződésünket a körülöttünk lévő világgal. A társadalmi felelősségvállalás ugyanis nem egy kampány, hanem a cég valamennyi tevékenységét átható szemlélet a fenntartható fejlődésről és a fenntartható üzleti működésről. Ezt a szemléletet képviseljük vállalati filozófiánkban, ezt képviseli az erőmű minden dolgozója.

Szeretnénk, ha minél szélesebb körben megismernék cégünk hétköznapjait, igyekszünk minden rendezvényen részt venni, ahol bemutatjuk, hogyan is működik az erőmű, milyen fejlesztésekkel, beruházásokkal tudjuk hatékonyabbá, gazdaságosabbá tenni az üzemeltetést. Úgy gondoljuk, hogy ezen túl, Tatabánya lakossága talán más szemmel néz a város fölé magasodó kéményre, egy kicsit mindenki sajátjának érzi a megszerzett új tulajdont.

Honlapunkon folyamatosan bővítjük, frissítjük az információkat, igyekszünk napra készek lenni. Kérem, tiszteljen meg minket azzal, hogy észrevételeit, javaslatait az elérhetőségeink valamelyikére eljuttatja.

dr. Sámuel Emese
ügyvezető

Tatabánya Erőmű Kft
2800 Tatabánya, Vájár köz 2.
Telefon: +36 (34) 594-800
Telefax: +36 (34) 594-811
Központi cím: info@tber.hu
Titkárság: titkarsag@tber.hu
Honlap: https://www.tber.hu
Webmester: web@tber.hu