SÖRömök Tatabányán – hűsítő habok hétvégéje

2022. július 4., hétfő 12:16

Nagy sikerrel szerepeltünk a Tatabányai Sörfesztiválon!

Totóval, ügyességi játékokkal és számos értékes nyereménnyel készültünk június 17-től 19-ig az immár hagyományos Sörfesztiválra, ahol a Tatabánya Erőmű Kft. standja rendkívül nagy népszerűségnek örvendett. A hozzánk látogatók közül a legszerencsésebb egy 400 ezer forint értékű ajándékutalványt nyert, melyet a sárvári Spirit Hotelben válthat majd be, de gazdára talált egy elektromos roller, valamint egy porszívó, illetve az XBOX Series X játtékkonzol is. Sokan kíváncsiak voltak erőművünk ismeretterjesztő kisfilmjére is, melyben válaszokat rejtettünk el a totóhoz.

Hűsítő habokban, nem habozó vendégekben, hűséges látogatókban és ez erőműről szóló totót helyesen megfejtőkben sem volt hiány. Úgy tűnik, hogy a város energiája összpontosult a Tatabánya Erőmű Kft. sátra körül, méltán: hiszen mi is tele voltunk energiával. Ezt arra fordítottuk, hogy minél érdekesebb látnivalókkal és értékes nyereményekkel fogadjuk a sörfesztiválra érkezőket. A programkavalkád június 17-én, pénteken 10 órakor startolt, erőművünk sátrában ekkortól szombaton 20 óráig volt lehetőség a 10 kérdéses totó megválaszolására, melynek sorsolását a Bagossy Brothers és a Halott Pénz koncertek között ejtettük meg.
A nyertesek:
Spirit Hotel 400 000,- Ft-os ajándékutalvány: Nagy-Borszuk Nikolett
Elektromos roller: Katona Zsolt
Porszívó: Hlogyik Ferenc
XBOX: Murcsik Erika.

Nagy tetszést aratott az a pólóágyú, melynek segítségével céges logo-val ellátott pólókat lőttünk ki a közönség felé. Saját dolgozóinkat is megajándékoztuk, hiszen a sörfesztivál alkalmából valamennyien sör-, vagy üdítő utalványt vehettek át.
 
A gyerekeket a sátorban felállított színes ceruzákkal telepakolt asztallal hódítottuk meg, sőt UV-zöld házikó formájú kulcstartót is kaphattak. A hozzánk látogatók az ügyességüket is próbára tehették egy érdekes szerkezet jóvoltából: egy pálcikát kellett „A”-ból „B” pontba eljuttatni, aminek a végén egy kerek fém drót volt. Ha ez hozzáért a rézcsőhöz, akkor élesen dudált, sőt lámpavillogást is „okozott”. Ez kortól és nemtől függetlenül kiváltotta a sörfesztivál vendégeinek elismerését. Akadt, aki fogát összeszorítva összpontosított, mások harsány nevetésben törtek ki, de persze itt sem maradt senki jutalom nélkül. Köszönjük, hogy sokan megnézték kisfilmjeinket, s így láthatták az erőmű működését, a drónfelvételeket, a kézilabdacsapat látogatását, valamint az erőművek éjszakáját is.
 
Összességében fantasztikus volt a hangulat, ami szuper idővel és kedves, érdeklődő látogatókkal járt együtt. Szombaton különösen sokan voltak kíváncsiak ránk, több százan töltötték ki a totót, majd bíztak Fortuna erejében. Reméljük, hogy sokaknak szolgálhattunk hasznos és új információkkal, s talán köztük volt néhány leendő munkatársunk is.







Kevesebb