Kaposváron rúgta a bőrt az „Erőmű-válogatott”

2022. május 18., szerda 13:21

Éppen ideje volt már annak, hogy a koronavírus okozta bezártságot legalább egy kicsi időre felváltsa a sport, valamint a testmozgással járó versenyszellem és a jókedv. Ezért döntött úgy a Tatabánya Erőmű Kft. vezetése, hogy elfogadja a Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. kihívását, s a vállalat dolgozóiból kiállít egy csapatot a „Covid után szabadon – péntek 13” elnevezésű Országos Távhőszolgáltató Focikupára, melynek a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia adott otthont május 13-án. A Tatabánya Erőmű Kft. a játékosok nevezési díja mellett az utazás költségét is kifizette, hiszen kisbuszt bérelt, melyen a focistákon kívül négy szurkoló „munkatárs” is elfért.


Az élménybeszámolók szerint a kupa remekül sikerült, s habár az utazás nem volt zökkenőmentes, mivel dugóba kerültek, a szervezők a fair play jegyében megvárták az „Erőmű-válogatottat”, akik így semmiről sem maradtak le és teljes erőbedobással képviselhették a tatabányai színeket. Ez szó szerint is értendő, mivel a Nap kazánokat megszégyenítő teljesítménnyel tűzött, így a távhő nem csupán a rendezvény nevében, hanem a pályán is „jelen volt”, melynek következtében focistáink is a pirossal vegyes barna színt kaptak a nap végére. Ezzel együtt egy vérbeli csapatépítő eseményen vehettek részt, hiszen a szervezés, illetve a vendéglátás is profi volt, nem beszélve az időről.


Az „Erőmű-válogatott” végül a hat csapatot számláló mezőnyben a negyedik helyezést érte el, ami kétségkívül tisztes helytállásnak számít – ugyanakkor az este 8-kor visszainduló gárda már elhatározta, hogy a későbbiekben is szeretnének részt venni a focikupán. Ez nem csak a dobogó elérését jelentheti, hanem mások csatlakozását is, hiszen azóta sokan mások is kedvet kaptak a játékhoz




Kevesebb