Mosolygós és ajándékokkal teli nap a Rét utcai Óvodában

2021. december 22., szerda 06:49

Nem csupán „tárgyakat”, hanem élményeket is ajándékozott a Tatabányai Rét utcai Óvoda 50 kisgyermekének és 8 pedagógusának december 15-én a Tatabánya Erőmű Kft. A kellemes karácsonyi meglepetést dr. Sámuel Emese, a cég ügyvezetője adta át Balogh Gabriella intézményvezetőnek, s a fotók tanulsága szerint nagyon nagy örömet okozott vele. Az óvodát a Tatabánya Erőmű Kft. 2020. márciusában örökbe fogadta a városban lévő Kéz a kézben program keretein belül.
 
Ettől az időponttól kezdődően az erőmű elkötelezetten és kiemelten támogatja az intézményt. Az óvoda Tatabánya úgynevezett VI-os telepén található, ahova hátrányos helyzetű gyerekek járnak. dr. Sámuel Emese elmondta: a korábbi tanévkezdésre óvodai bútorokat, az óvoda 100 éves fennállásának ünnepére kinti játszó és fejlesztő eszközöket, valamint karácsonyra műfenyőket, futóbicikliket, valamint műanyag kismotorokat adományoztak.
 
A mostani ajándék minden gyermek részére egy-egy törölközőt tartalmazott, a 2 óvodai csoportnak pedig 1-1 csomag Boomwhackers szettet, ütős hangszert, de emellett a 2021/2022-es tanévben a Tatabánya Erőmű Kft. jóvoltából valamennyi óvodás és pedagógus egy autóbuszos kirándulás keretében ellátogathat a Fővárosi Nagycirkusz előadásának megtekintésére, melynek teljes költségét az erőmű vállalta.





Kevesebb