Rezsitámogatással segíti dolgozóit a Tatabánya Erőmű Kft.

2022. november 18., péntek 16:48

Rendkívüli időket élünk. Még igazán véget sem értek a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek, kitört az orosz-ukrán háború. Mindez eddig még nem látott energetikai gondokat, ebből következően pedig jelentős mértékű energiaár-emelkedést okozott. A kormánydöntések értelmében még mindig létezik kompenzáció, ugyanakkor ehhez – eszközeihez és lehetőségeihez mérten – a Tatabánya Erőmű Kft. is hozzá kíván járulni, mégpedig úgy, hogy saját dolgozói életkörülményein segít.


Dr. Sámuel Emese, a vállalat ügyvezető igazgatója olyan támogatási döntést hozott, melynek értelmében 2022. november 1. és 2023. április 15. között az erőmű valamennyi munkatársa havonta 50 ezer forintot kap munkabére mellé. Ez a juttatás a munkaviszonyban álló és a nyugdíjas szövetkezeten keresztül foglalkoztatottak részére egyaránt jár és banki átutalás formájában kerül a dolgozókhoz. A cég mindemellett jelenleg új munkatársakat is keres, akik felvételük esetén a fenti rezsitámogatásban szintén azonnal részesülni fognak.


A Tatabánya Erőmű Kft. bízik abban, hogy ezzel az összeggel jelentős mértékben könnyítheti meg jelenlegi és leendő munkatársai helyzetét egyaránt.


Tatabánya Erőmű Kft.

Kevesebb