Egy egész nap a családdal és az erőművel

2019. június 25., kedd 13:33

A Tatabányai Erőmű Kft. nagyszerű kezdeményezése, hogy évről-évre kicsalogatja a családokat a melegen tartott otthonaikból a szabadtérre, egy remek családi napra, amit idén június 22-én tartottak. Ezen az eseménydús szombati napon számtalan ügyességi verseny várt kicsit és nagyot egyaránt, a kispályás focikupától kezdve a rodeóbikán át a kézműves foglalkozásokig.

Bóta Csabáné műszaki igazgatóhelyettes köszöntője után, remek idő mellett élvezhették a hétvégi kavalkádot mindazok, akik kilátogattak a Tatabányai Erőműi Sportpályára. A kisebbeket a kipróbálnivalók tömkelege várta, hiszen dobhattak célba, készíttethettek csillámtetoválást, trambulinozhattak, netán megismerkedhettek a teqball rejtelmeivel. A bátrak bikára ültek, ki kevesebb, ki több időt tölthetett a rodeóbika nyergében, a kissé félénkebbek pedig az ugrálóvárat élvezhették. A családi sorversenyt követően, korunk Messi-jei pedig minipályás focikupán mérkőzhettek meg egymással, de persze akadtak olyanok is, akik inkább lövöldöztek volna – ők sem maradtak kaland nélkül, hiszen az Erőmű szervezői az aersoftot is felvették a programok sorába. A ping-pong verseny és más megmérettetések mellett, a kiszáradt szülői (általában apai) torkokat a sörivó viadal várta…
 
A Tatabánya Erőmű Kft. Családi Napján mindenki nyert, gazdag és önfeledt élményeket valamennyi résztvevő, de a legszerencsésebbek a dr. Sámuel Emese ügyvezető által kihúzott tombolán értékes nyereményeket is. Az erőmű vezetője a családi nap sportversenyein győzteseknek is adott át díjakat. A mosolyt azonban nem csupán Fortuna kedves kacsintása csalta az arcokra, hanem a rendezvényen fellépő Somogyi András standup-os is.





Kevesebb