Éppen ideje volt …

2022. szeptember 27., kedd 08:03

… már annak, hogy kötetlenül, remek programokon szórakozva és felhőtlenül töltsünk el közösen egy Családi Napot, melyre szeptember 10-én, szombaton – két év kényszerű kihagyás után – végre sikerült sort kerítenünk. Köszönjük, hogy az erőműves kollégák közül ilyen rengetegen elfogadták meghívásunkat. Egészen biztosan nem bánták meg, hiszen a kezdeti égi borút a derű váltotta fel a Napnak és a hangulatnak köszönhetően!

Szinte mindenki eljött, aki ígérte, így rengetegen szurkolhattunk a lecsóversenyen, amely a „Méregkeverők” csapatának hozott diadalt, akik szoros versenyben diadalmaskodtak, hiszen az őket üldöző „Farkasfalka” a második helyet söpörte be, azaz „főzte meg.” A legjobb ping-pongosnak Györke László HR-munkatárs bizonyult, a dobogó második fokára Horváth Lajos állt, a bronzérmet pedig Csik Tibor gyűjtötte be.
 
Mi tudtuk, de újfent bizonyítást nyert: a Tatabánya Erőmű dolgozói kreatívak és ügyesek, hiszen a buborékfoci, illetve az exatlon pálya sorverseny is izgalmas küzdelmeket, ezzel együtt erőműveshez méltó teljesítményeket hozott a közönség nagy örömére. A buborékfoci királya a „Királyok” csapata lett, a második helyre a „Guruló kövek” gördültek, míg a harmadik a „Villám” csapata lett. Az Exatlon bajnokaiként a „Hőerőmű” csapatot köszönthettük, őket az „Atomerőmű” követte.
 
Sztárvendégünk Kökény Attila volt, akinek hangos sikert arató koncertje előtt dr. Sámuel Emese ügyvezető igazgató kívánt mindenkinek jó szórakozást, amit aztán a résztvevők „meg is fogadtak”, hiszen a Családi Nap valóban a felhőtlen kikapcsolódásról szólt.
 
A programkavalkádban a fentiek mellett szerepet kapott a Hegeshow, valamint a wokshop, zumba bemutató, euro bungee, foci darts, kézműves sátor, óriás csúszda, csillámtetoválás, sőt még sumo is, de aki a vattacukrot kívánta meg, az sem maradt nyalánkság nélkül. A legszerencsésebbek még nyertek is: a fődíj a Vértes Center 50 ezer forintos utalványa volt, de gazdára találtak még egy 10 ezer forintos cukrászda ajándékutalvány, hátizsák, focilabda, gumicukor és szilikon sütőforma is, megspékelve tiszteletjeggyel, ami Kőhalmi Zoltán és Almási Kitti előadására szólt.
 
Köszönjük az együtt eltöltött minőségi időt és reméljük, hogy a Családi Nap mindenkinek olyan kiválóan sikerült, amilyen lelkesedéssel megszerveztük!
 
Tatabánya Erőmű Kft.






Kevesebb