Koronavírus – A Tatabánya Erőmű most nem csak energiával segít!

2020. március 22., vasárnap 14:18

Koronavírus – A Tatabánya Erőmű most nem csak energiával segít!

Egészségügyi védőfelszereléseket és 500.000 forintos gyorstámogatást adott át dr. Sámuel Emese, a Tatabánya Erőmű ügyvezetője dr. Lőke Jánosnak, a Szent Borbála Kórház főigazgatójának a koronavírus-járvány elleni védekezés megsegítésére.

„A Tatabánya Erőmű elsődleges feladata az energiatermelés, amelyet ebben a rendkívüli helyzetben is maradéktalanul elvégez. Az erőmű teljes kapacitással és zavartalanul működik, természetesen a szükséges óvintézkedések bevezetése mellett. Ugyanakkor, ahogyan mindig, most is érezzük a felelősségünket azért a közösségért, amelyet a mindennapokban szolgálunk, ezért 2020. március 22-én egészségügyi védőfelszereléseket – orvosi ruházatot, gumikesztyűket, maszkot, overallt, köpenyt, zárt szemüveget és lábzsákot –, továbbá 500.000 forint gyorstámogatást adtam át dr. Lőke Jánosnak, a Szent Borbála Kórház főigazgatójának.” –nyilatkozta az erőmű vezetője.

Dr. Sámuel Emese hozzátette: maga és az erőmű minden dolgozója nevében hálájáról és szolidaritásáról biztosította az egészségügyben és más kritikus infrastruktúrákban hősiesen szolgálókat, a lakosságtól pedig azt kéri, hogy maradéktalanul tartsa be a hatóságok utasításait, illetve ajánlásait.



Kevesebb