Köszönjük Neked! Kampány a fizikai munka megbecsüléséért

2016. november 29., kedd 07:24

A Köszönjük Neked! a HRC Group által kezdeményezett országos kampány a fizikai munka megbecsüléséért és elismeréséért.

A kampány célja, hogy ne csak számokként, statisztikai adatokként tekintsenek a fizikai munkásokra, hanem arcokként, személyes történetekként. A Tatabánya-Oroszlány-Tata térségben összesen 23 cég vett részt a kampányban, akik örömmel álltak a kezdeményezés mellé.

A Köszönjük Neked! kampányban való részvétel a Tatabánya Erőmű Kft vezetősége részéről az első perctől fogva nem volt kérdéses. Szép kezdeményezés, méltó ünneplése a fizikai munkának, a fizikai munkát végző munkatársaknak. A kampány alkalmat adott arra, hogy Társaságunk vezetői is kifejezhessék, becsülik és tisztelik a fizikai dolgozókat, egy jó lehetőséget nyújtott arra, hogy megértessék a munkavállalókkal, tudják, hogy nagy szükség van rájuk, fizikai munkásokra.

Társaságunkat Kincses Károly lakatos képviselte a kampányban, ő lett az erőmű arca. A HRC Group fotósa által, a K4 kazán előtt készült fotóból plakát lett, amely egy ünnepélyes rendezvényen került átadásra Társaságunknak 2016. november 16-án. A rendezvényen az ügyvezetők és Károly is megjelent, a képet dr. Sámuel Emese ügyvezető asszony és Kincses Károly együtt vették át.

A plakátot mindenki láthatja, aki belép az erőmű portáján.

A plakát egy másik példánya Budapesten, a Keleti Pályaudvar egyik dísztermében került kiállításra, az országos kampány lezárásaként, a többi fotóval együtt.

Kevesebb